Рекомендуємо, 2022

Вибір Редакції

Як вимкнути функцію Facebook Chat Seen

Я не проти Facebook бачити функцію, але більшість користувачів, безумовно, є. Причина - його вторгнення в нашу власну приватність.

Функція перегляду Facebook-чату дозволяє вашим друзям дізнатися, чи ви переглянули їхнє повідомлення чату чи ні. Іноді ми бачимо повідомлення, але ми не можемо негайно відповісти, через що людина з іншого боку може відчувати себе ображеним. Щоб уникнути цих ситуацій, ось що ви можете зробити.

Вимкніть функцію Facebook Chat Seen Feature, встановивши функцію Facebook Hide Seen, зручне розширення для Chrome.

Для людей, які використовують будь-який інший браузер, найкращим рішенням є використання Facebook у Chrome.

  • Ось посилання, завантажте розширення звідси.
  • Встановіть його.
  • Ви зробили.
Тепер, навіть якщо ви бачите повідомлення, ваші друзі не отримуватимуть сповіщення про "Seen Feature". Однак ви будете продовжувати отримувати функцію перегляду, коли ваші друзі бачать ваші повідомлення.

Сподіваюся, ви знайдете цей пост корисним.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Як приховати свій список друзів Facebook

Завантажте дані з Google, Facebook і Twitter

Оновлено: квітень 2014

Top