Рекомендуємо, 2021

Вибір Редакції

Як зупинити PlayStation 4 (PS4) від того, щоб бути замурованим повідомленням про помилку

Користувачі PlayStation 4, якщо ви звичайний користувач PlayStation Messages, ми пропонуємо вам негайно припинити його використання і закрити розірвану ділянку для конфіденційності, щоб зберегти консоль PS4.

Є зловмисне повідомлення, яке спочатку повідомляють користувачі на Reddit, що в даний час робить раунди і призводить до падіння консолей і вимагає скидання до заводських налаштувань для відновлення і отримання доступу до ваших ігор і даних. Постраждалі користувачі також закликають інших видаляти зловмисне повідомлення з програми PlayStation Messages, перш ніж перезавантажити PS4 і увійти до вашого облікового запису PSN після аварії.

Зображення надано: Reddit

Ця помилка шкідливого повідомлення дуже схожа на помилку, з якою користувалися користувачі iMessage на початку цього року, коли телугування призвело до падіння програми та пристрою обміну повідомленнями. Те ж саме відбувається з PS4 прямо зараз (див. На скріншоті, наведеному вище), і ось ви можете захистити вашу консоль, перш ніж вона м'яка цеглини з-за цієї помилки:

Кроки для захисту PlayStation 4 (PS4) від повідомлення про помилку

1. Завантажте програму PlayStation Messages на пристрої Android або iOS, увійдіть у свій обліковий запис і перейдіть до розділу "Налаштування" . Ми використовуємо програму Android на OnePlus 5, щоб змінити параметри.

2. Під налаштуваннями перейдіть до "Параметри конфіденційності", а потім натисніть "Особисті дані" Опція обміну повідомленнями, щоб дістатися до найважливіших етапів процесу.

3. Програма PlayStation Messages попросить вас повторно аутентифікувати свою особу, перш ніж ви зможете налаштувати параметри конфіденційності. Увійшовши, потрібно натиснути кнопку "Редагувати" поруч із опцією "Повідомлення" .

4. Тут потрібно змінити налаштування обміну повідомленнями за умовчанням, які є будь-якими, на ваш найбільш очевидний вибір, тобто "Ніхто", щоб уникнути отримання шкідливого повідомлення. Ви можете вибрати "Тільки друзі", якщо ви довіряєте тим, хто регулярно користуєтеся грою чи двома.

Ви можете виконати вищезгадані кроки з консолі PS4 або з Інтернету. Вам просто потрібно перейти до свого профілю (зверху праворуч) і перейти в "Налаштування конфіденційності", щоб отримати доступ до особистої інформації | "Повідомлення" та захистіть себе від шкідливих повідомлень.

Змініть налаштування обміну повідомленнями з веб-сайту Sony Entertainment Network

На консолі PlayStation 4 (PS4) потрібно перейти до розділу "Налаштування> Параметри облікового запису", а потім налаштування конфіденційності, щоб зупинити повідомлення від будь-кого.

Ми рекомендуємо вам встановити його на "Ніхто", щоб уникнути будь-яких шансів на те, що ваш PS4 стане замуженим, навіть якщо ваша дружина не виграє.

Сподіваюся, ви знайдете цей метод корисним для захисту консолі PS4 від повідомлення про помилку, яка захопила безліч користувачів. Якщо у вас є якісь інші хитрощі, нехай ви дізнаєтесь про це в розділі коментарів.

Top