Рекомендуємо, 2022

Вибір Редакції

Як вимкнути функцію "Статус активності" в Instagram

Слідом за сторонами своєї материнської компанії Facebook, Instagram нещодавно додав функціональність «останнього бачення» до своєї платформи обміну зображеннями. Ця функція, яка називається статусом активності, дозволяє всім вашим послідовникам (і всім, хто вам повідомляє) знати, коли ви були останніми активними. Ви також можете безкоштовно перевіряти, коли інші користувалися програмою останнім часом. Він був застосований до розділу прямих повідомлень програми, де ви розмовляєте зі своїми послідовниками.

Ця функція знищення конфіденційності подібна до тих, які ми вже бачили на WhatsApp і Messenger, просто під новою назвою. Тепер ви зможете побачити як "активний", так і "друкувати", який, як ви очікуєте, не цілком пристосований до користувачів . Але, немає необхідності панікувати, тому що ви можете дуже легко відключити цю функцію, щоб не дозволити нікому знати або самостійно знати, коли хтось був останній активний на Instagram. Отже, отже вам потрібно виконати такі дії, щоб вимкнути цю функцію:

Вимкнути функцію стану активності в Instagram

Примітка : Ми спробували цей метод на Instagram (версія 31.0.0.6), що працює на нашій Xiaomi Redmi Note 3.

1. По-перше, щоб ознайомитися з функцією статусу "Діяльність", таким чином буде виглядати "останній активний" тег під іменами користувачів, яким ви нещодавно надсилали повідомлення.

2. Ви можете вимкнути цю функцію, просто перейшовши у свій профіль в Instagram, і торкнувшись піктограми "три точки" у верхньому правому куті, щоб отримати доступ до налаштувань на пристроях Android.

Примітка : Цей процес подібний для пристроїв iOS, за винятком того, що вам потрібно натиснути на конфігурацію налаштувань поруч із параметром "Редагувати профіль" в Instagram.

3. Перейдіть до заголовка "Налаштування" в меню параметрів, і ви побачите перемикач "Показати статус активності", який потрібно вимкнути . Вимкнення цього налаштування припинить обмін статусом активності, а також приховає останній активний статус інших користувачів.

4. Після вимкнення функції "Статус активності" поверніться до вікна "Пряме повідомлення", щоб помітити, що ви побачите повідомлення, а не "останній активний статус" під ім'ям користувача .

Вимкнути функцію стану активності Instagram

Вимкнення функції "Статус активності" на Instagram дозволить вам зберегти свій бізнес для себе. Це допоможе відновити вашу конфіденційність, з усіма тими друзями та родичами, які наполегливо люблять стежити за вашим соціальним життям.

Instagram просто намагається розширити корисні функції, але передає вам ключ, щоб керувати нею. Отже, що ви бачите на функції "Статус активності"? Чи вважаєте ви, що це зручно або просто краще вимкнути його? Дайте нам знати свою думку в коментарях нижче.

Top